Botox

Botox behandling til hår i Århus

Botox – en ny behandling for smukt og sundt hår

Få en luksuriøs og innovativ botox behandling til dit hår hos Salon Saina i Århus. Hårbotox booster håret med vitaminer og reparerer og forsegler beskadigede hårspidser. Botox til håret er et oplagt valg til dig, der ønsker at genopbygge beskadiget hår og efterlade det smukt, sundt og glansfuldt. Behandlingen er både økologisk og allergivenlig.

Hos Salon Saina bruger vi det nye, innovative produkt Botox Thermo Repair Top Up, som er en eksklusiv behandling, der er udviklet på Jean Paul Mynés laboratorie i Italien. Ingredienserne til Botox Thermo Repair Top up har naturlig oprindelse og indeholder en række dyrebare ingredienser, så som Meadow Foam (Limnantes Alba), CERAMIDE 3, samt E-vitamin, B3 og provitamin B5.

Om behandlingen

Ved behandling med hårbotox får du en øjeblikkelig effekt. I én og samme behandling opnår du større volumen, øget styrke, smuk glans og klarhed i hårfarven. Samtidig går behandlingen ind og forsegler hårfarven og giver dig et lækkert, blødt og velplejet hår. Endvidere beskytter behandlingen dit hår mod varme, så det ikke tager skade ved brug af føntørrer, glattejern og krøllejern.

Priser på botox behandling til hår:

Page: 600 kr.

Skulderlangt: 1000 kr.

10 cm fra skulderen (midt på ryggen): 1200 kr.

Ved ekstra tykt hår: Tillægsgebyr på 400-600 kr.

Se priser på vores øvrige behandlinger her.

Besøg os for botox behandling til hår i Århus

Kom ind forbi salonen og hør mere om vores botox behandling til hår. Du kan også ringe på (+45) 53 88 25 29.