Balayage

Balayage i Århus

Naturlig lysning af håret med balayage

Få lysnet håret naturligt med balayage hos Salon Saina i Århus. Vi er eksperter i balayage, og vi har kunder, der kommer fra hele landet for at få lysnet håret hos os. Vi ved nemlig, hvad der skal til for at give dit hår dybde og fylde, samtidig med at det ser sundt og naturligt ud.

Hvad er balayage?

Balayage er fransk og betyder “at feje” eller “at stryge”. Her bliver reflekserne altså strøget ind i håret for at opnå det mest naturlige look, så det nærmest ligner, at håret er bleget af solen. Dermed giver denne type farvning mindst mulig udgroning.

Balayage-teknikken foregår ved, at afblegningen fades fra hårspidserne og op mod hårbunden med nuanceforskelle fra mørk til lys. Den lyse farve bliver lagt ind i enkelte lag af håret, hvilket skaber en fornemmelse af mere volumen.

Balayage er blevet en utrolig populær behandling, og det er der flere grunde til. Én af de største fordele ved balayage er, at du undgår synlige udgroninger. Desuden er behandlingen relativt hurtig, og der kan gå lang tid mellem behandlingerne.

Vores priser 

KORT  fra 1250,-

PAGE fra 1450,-

SKULDERLANGT fra 1650,-

10 CM SKULDEREN fra 1850,-

20 CM SKULDEREN fra 2050,-

TILLÆG PÅ 250,- VED TYKT HÅR

Se vores andre priser her.

Besøg vores salon

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores hår-behandling? Så kom ind forbi salonen eller ring til os i dag på (+45) 53 88 25 29.